Yeni öğrenci işleri otomasyonumuz faaliyete girmiştir…

Sevgili Öğrencilerimiz;

2019 – 2020 Eğitim-öğretim yılından itibaren yeni bir Öğrenci İşleri otomasyon sistemine geçmiş bulunmaktayız. Otomasyon sistemine www.afsu.edu.tr Üniversitemizin web sayfasındaki hızlı erişim menüsünden ‘’e-kampüs’’ linkine tıklayarak veya afsukampus linkine tıklayarak girebilirsiniz.

Sisteme girebilmek için kullanıcı adı alanına öğrenci numaranızı, (yeni öğrenciler öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız) ve şifre alanına T.C. kimlik numaranızın 10 hanesinin girilmesi gerekmektedir.

Otomasyon sistemine girdiğinizde bilgilerinizi ve notlarınızı kontrol ediniz. Herhangi bir eksiklik veya yanlışlık tespit ettiğiniz takdirde, Eğitim – öğretim başladığında bir dilekçe ile öğrenci işlerinize başvurunuz.

Yeni otomasyonumuzun hepimize hayırlı olması dileğiyle destekleriniz için teşekkür ederiz.

REKTÖRLÜK