2019 Dikey Geçiş Sınavı İle Üniversitemize Yerleşen Adayların Dikkatine

Sevgili öğrencimiz

Her yıl katlanarak artan binlerce öğrenci arasından seçilerek üniversitemize yerleştirilmiş bulunmaktasınız. Sizleri içtenlikle kutlar göstermiş olduğunuz başarının devamını dileriz. Kayıt işleminizin sorunsuz bir şekilde tamamlanabilmesi için lütfen aşağıdaki açıklamaları dikkatlice okuyunuz.

Üniversitemizi kazanan adayların kayıt işlemleri 09 – 13 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.
PTT şubelerinden edinebileceğiniz e-devlet şifresi ile 09 – 11 Eylül 2019 tarihleri arasında www.turkiye.gov.tr adresinden kaydınızı online yaparak elektronik kayıt belgenizi alabileceksiniz. İşlemlerinizi www.turkiye.gov.tr adresindeki e-hizmetler bölümü altında yer alan ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ başlığı altında açılacak olan ‘Üniversite E-Kayıt’ seçeneğini tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.
*Elektronik kayıt yapan adayların, ders kayıt işlemlerinde sorun yaşamamaları için e-kayıt işlemlerinin başarıyla gerçekleştirildiğine dair yazıyı ekranda görmeleri gerekmektedir. Elektronik kayıt yaptıran adaylar aşağıdaki evrakları 13 Eylül 2019 fakülte öğrenci işlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

İsteyen öğrencilerimiz kayıt işlemleri için Fakülte öğrenci işlerinde 09 – 13 Eylül 2019 tarihleri arasında şahsen başvuru yapabilirler.

GEREKLİ EVRAKLAR

1. Mezuniyet belgesinin aslı ile birlikte fotokopisi (Ön Lisans Diploması veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı)
  2. Ön lisans transkript’i (not durum belgesi) ve ders içerikleri
  3. 6 adet fotoğraf 4,5 cm X 6 cm boyutunda
  4. Öğrenci katkı payı makbuzu (kayıt esnasında yatırılacaktır.)
  5. Askerlik ile ilgili sorunları olan öğrencilerimiz için,  Erkek öğrenciler Askerlik Şubesinden alacakları “Kaydında Bir Sakınca Yoktur” şeklinde ki belgeyi getireceklerdir.

REKTÖRLÜK